Серед українців чимало любителів домашньої випічки. Вона завжди виходити краще, ніж магазинна, адже зроблена з душею.

Читайте Знай в Google News!

Пропонуємо вам рецепт сосисок на картопляному тісті. Благородя цьому вони виходять ще ніжніше і набагато смачніше. Якщо у вас велика сім'я, то можна відразу приготувати про запас на кілька днів і радувати своїх домочадців смачною випічкою.


Нам знадобиться:

тісто дріжджове - 500г
сосиски - 10 шт
картопляне пюре - чашка,
борошно

Спосіб приготування:

Дріжджове тісто можна купити в кулінарії або магазині або якщо є час, то завести самостійно.
Поки тісто підходить варимо картоплю і робимо звичайне картопляне пюре. Для цього додаємо вершкове масло і молоко. Добре розминаємо товкачем. Тісто, що підійшло обминаємо, ділимо на 2 частини. Розкачуємо тісто в ковбаску і нарізаємо невеликі шматочки. Кожен обминаємо в борошні і розгортаємо коржик.

На середину коржика кладемо приблизно 1 ст.л. картопляного пюре і розподіляємо по ньому. На середину кладемо сосиску. З кожного боку робимо по 3 надрізу. І починаємо закривати нашу сосиску. Зверху змастити збитим яйцем.

Поставити в духовку, включити на мінімальну температуру, приблизно 50°С. залишити приблизно на 15 хвилин для підйому. Потім включити на 250 і випікати до утворення рум'яної скоринки.

Приємного апетиту!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, заготівлі продуктів на тиждень, 5 варіантів, як заощадити на сніданку, обіді та вечері 7 днів поспіль.

Як повідомляв Знай.uа, Курячий рулет з грибами, як приготувати делікатесне блюдо за копійки.

Також Знай.uа писав, що смачна курочка з картоплею і грибами, ніж нагодувати нежданих гостей.