Українська ведуча Леся Нікітюк під час своїх подорожей Україною на "Le маршрутці" на Новому каналі зізналася, що відкрила для себе чимало делікатесів, які не поступаються закордонним.

Читайте Знай в Google News!

Так, телеведуча Леся Нікітюк у рамках свого тревел-проєкту “Le Маршрутка”, який вийшов в ефір, 14 листопада, показала, як гостювала на Волині, зокрема у мальовничому Поліссі.

Скріншот


Відома телеведуча відвідала перлину Волині – озеро Світязь. Після цього Леся Нікітюк завітала в гості до пана Миколи в Столинські Смоляри, що на Любомльщині. Саме там зірка вперше в житті спробувала місцевий делікатес – м’ясо їжаків.

“Виявляється – це така велика традиція. Їжаків тут їдять не щодня, а по великих святах. Виглядає чесно, як ненароджене дитя "чужого". Немає ні голови, нічого, просто тушка і шкірочка зверху”, – каже Леся Нікітюк.

Скріншот

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще


На Любомльщині їжаків їдять вже досить давно, волинські гурмани зазначають, що на смак смажений їжачок нагадує запечену качку, втім він м’якший за пташку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нікітюк опустилася на саме дно і показала українцям три таємничих місця.

Як повідомляв Знай.ua, Леся Нікітюк натрапила на великого і довгого в озері.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк блиснула животиком і спокусила подруг.