Без закусок не може обійтися жодне свято. Адже їх приготування не займає багато часу, й вони завжди виглядають красиво, і виходять смачними та апетитними на вигляд.

Закусок існує просто неймовірна кількість, і це насправді гарний простір для творчості, адже можна щось вигадати саме з тих продуктів, що господиня має під рукою. У ході таких екскрементів можна створити свою фірмову страву.

Але, для тих, хто не надто полюбляє експериментувати та надає перевагу перевіреним рецептам, пропонуємо закуску рулетики з шинки з сиром. Ця закуска стане ідеальним доповненням до святкового столу.

Міні-рулетики з шинки з сиром

Фото: То є Львів


Інгредієнти:

шинка – 350 г;
м’який плавлений сир – 1 упаковка;
свіжий базилік – 5 листочків;
перець запашний – 15 грам;
маслини – 3 штуки;
петрушка, кріп – 3 гілочки для прикраси;
3 листки салату для подачі.


Спосіб приготування:

Для початку наріжте шинку тоненькими пластинками. Кожен шматочок шинки змастіть плавленим сиром, добре розмазуючи його по всій поверхні ножем.

Листочки базиліку помийте і розкладіть по одному на кожен пласт шинки прямо на сир. Посипте чорним перцем. Маслини розріжте навпіл і покладіть зверху на листочки базиліка.

Акуратно загорніть пластинки шинки рулетиком. Рулетики нарізати навскіс на невеликі шматочки.

Салатне листя промийте і покладіть на плоску тарілку або салатницю і викладіть на них шматочки шинки, зверху можна прикрасити листочками петрушки, або кропу.

Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомляли, про курячий рулет з грибами, делікатесне блюдо за копійки.

Як повідомляв Знай.uа, смачна курочка з картоплею і грибами: чим нагодувати нежданих гостей.

Знай.uа писав, заготівлі продуктів на тиждень: 5 варіантів, як заощадити на сніданку, обіді та вечері 7 днів поспіль.