У Львові працівники ЛКП «Муніципальна варта» забороняють пенсіонерам здійснювати стихійну торгівлю на вулицях, при цьому вони можуть вилучати товар.

Про інцидент повідомляється на сторінці "Рясне News" у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Львові працівники ЛКП «Муніципальна варта» забороняють пенсіонерам торгівлю на вулицях і безпідставно вилучають в них товар. Одна з таких ситуацій відбулася нещодавно на Сихові.

Скриншот відео ФБ/Табачук Юрій


"Муніципали не дають пенсіонерам заробити на хліб в такий важкий час. Але ми не змогли пройти мимо і заступилися за людину яка була в розпачі. Завдяки нашій небайдужості і розголосу товар повернули жінці, яка дуже зраділа оскільки для неї це одна можливість заробити на життя", – зазначає у коментарі до відео з місця події Юрій Табачук.

Скріншот


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях під постом львів'янина.

"Шакали! Остатнє в людей забирають обідно за таких людей! Не на державу наїжджайте, а на себе, бо понавибирали, а тепер держава винна. І так, пенсіонерів шкода, бо вони найбільш незахищена верства суспільства", "А що муніципальна варта має повноваження вилучати товар", "Все вирішується досить просто, потрібно торгувати на ринку, а не під ринком", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці віддають мільйони на скандальний КСУ: розкрито захмарні зарплати суддів.

Як повідомляв "Знай.ua", скільки заробляють чиновники і депутати при Зеленському: доплати "за шкідливість" та компенсації на житло.

Знай.ua писав, зарплати в конвертах, пільговий проїзд і новий прожитковий мінімум - у Мінсоцполітики попередили, до чого готуватися українцям.