Дівчина з Львівщини, яка щодня готує для двох з половиною тисяч воїнів, перемогла на всеукраїнських змаганнях військових кухарів.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє «Армія Інформ».

Так, стало відомо, що старший солдат Зоряна Лаврів стала переможцем всеукраїнського конкурсу військових кухарів.

Старший солдат Зоряна Лаврів щодня разом з колегами готує сніданок, обід і вечерю для двох з половиною тисяч воїнів. Адже саме стільки людей одночасно перебуває на базі Навчального центру при Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Фото: Армія Інформ


"У фіналі конкурсу мені, можна сказати, поталанило. Адже комісія дала нам завдання приготувати мою улюблену страву — бограч", — згадує призерка.

Варто зазначити, що страви які доведеться готувати учасникам у фінальній битві до останнього тримали у таємниці. Ніхто з кухарів не знав, що саме вони готуватимуть з запропонованих продуктів. Але все ж удача посміхнулася дівчині з Галичини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадавши, герой ЗСУ з позивним "Сидір": в ООС показали, як тилові потрапляють на фронт

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині помер легендарний боєць "Айдару", плачуть навіть військові

Також, "Знай.uа" писав, про щиру історію одного з наймолодших воїнів ЗСУ, який захищає Україну на Донбасі