На Львівщині від ускладнень від коронавірусу померла викладач Самбірського технікуму.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється на сторінці спільноти «Самбір» у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що на Львівщині від Covid-19 померла С‘єдіна Галина Петрівна, викладач вищої категорії, викладач бухгалтерського обліку Самбірського технікуму.

Галина С’єдіна Фото: ФБ


"У вічність відійшла Галина С’єдіна. Гарна, елегантна, талановита людина. Вона була інтелігенткою у всьому – в житті, в роботі, в стосунках з оточуючими. Це людина з відкритою душею і добрим серцем, з неповторною усмішкою, з високим проявом педагогічної майстерності та непереборним бажанням працювати і працювати.

Галина Петрівна ніколи не знала відпочинку, випромінювала енергію і оптимізм, не забувала про проблеми тих, хто поруч. Світла пам’ять", – зазначається у дописі Уляни Пріць-Ільницької.

Галина Петрівна самовіддано працювала викладачкою 40 років. Викладала дисципліну «Бухгалтерський облік», довгі роки очолювала циклову комісію обліково-статистичних дисциплін, долучалася до наукової роботи. Вона систематично публікувала фахові статті в газетах та наукових виданнях.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, медики, силовики та рукавички за завищеними цінами: куди йдуть гроші з антиковідного фонду.

Як повідомляв Знай.uа, до лікарні не покладуть, не прооперують: Ляшко оголосив новий порядок в Україні.

Знай.uа писав, Степанов натякнув на локдаун по всій Україні.