У Києві після операції в приватній клініці "Борис" померла молода львів'янка. Родичі дівчини зазначають, що вона померла у результаті лікарської помилки.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформаційний портал "Цензор.нет".

Так, стало відомо, що у Києві у приватній клініці після операції на жовчному міхурі померла 35-річна Анастасія Островська – дружина ексміністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі.

Фото: Вероніка Островська


“Ми поки нічого не можемо підтвердити, потрібен розтин”, - зазначив чоловік померлої на питання про те, чи мала місце лікарська помилка.

Родичі молодої львів'янки зазначили, що всього дівчина перенесла чотири операції. У пресслужбі клініки “Борис” не підтвердили і не спростували деталі її смерті. Там кажуть, що не розголошують будь-яку інформацію про пацієнтів.

Фото: Вероніка Островська

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Одна з родичок померлої, Вероніка Островська, у себе в Facebook повідомила про лікарську фатальну помилку, додавши, що її поховають 12 листопада у Львові.

“Моя єдина! Найрозумніша, найкрасивіша і найкраща! Прости, що не зберегла! Сьогодні третій день як завершився місяць твоїх страждань після лікарської фатальної помилки у клініці! Ти завжди була і будеш найкраща! Нехай ангел оберігає твою душу і дасть їй спокій та мир! Буде прощання у Києві, пізніше напишу де саме. Завтра прощання у Львові”, – йдеться в повідомленні.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, медики, силовики та рукавички за завищеними цінами: куди йдуть гроші з антиковідного фонду.

Як повідомляв Знай.uа, до лікарні не покладуть, не прооперують: Ляшко оголосив новий порядок в Україні.

Знай.uа писав, Степанов натякнув на локдаун по всій Україні.