Дев'ятнадцятирічна українка на аукціоні продала свою цноту жителю Німеччини за 1,3 млн євро.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили на сторінці “Харків 1654”.

Так, стало відомо, що дев’ятнадцятирічна харків’янка, яка виставила свою цноту на аукціоні, продала її 58-річному жителю Німеччини за 1,3 млн євро. Спочатку початкова ставка була 100 тисяч євро.

Фото: “Харків 1654”


Варто зазначити, що до аукціону допускали не всіх чоловіків. Брати участь могли лише ті, чий статок перевищувало позначку в 10 млн євро. Під час торгів ціна за невинність харків’янки піднялася до 1,2 млн євро, а тоді перемогу здобув підприємець з Мюнхена.

Фото: “Харків 1654”

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


Тепер 58-річний німець не має наміру обмежуватися однією ніччю з дівчиною, а хоче одружитися з нею, і вже заявив про те, що буде виплачувати їй по 10 тисяч євро щомісяця.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Варто нагадати, Знай писав, які традиції в Україні залишилися у віках і нині здаються неприйнятними і незвичайними. Так ще 300 років тому молоді дівчата могли приходити до хлопців додому і пропонувати одружується на них.

Нещодавно Знай передавав, що на передовій на Донбасі свої долі зв'язали двоє закоханих. У молодят не було гарних блискучих іномарок у весільному кортежі, але була військова техніка, прикрашена стрічками, РАЦС та вірні побратими поруч.

Знай передавав, що на Франківщині обрали найкрасивішу дівчину на святі Івана Купала. Відділ культури Калуської районної адміністрації провів конкурс краси, в результаті якого обрали переможницю. Вона вразила більшість голосуючих красивою вишиванкою і пишним вінком на голові.