На Львівщині в озері знайшли тіло безвісти зниклого 60-річного чоловіка, якого розшукували з 26 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили у Червоноградському відділі поліції на Львівщині.

Так, стало відомо, що у Червонограді, що на Львівщині знайшли бездиханне тіло чоловіка, який зник кілка тижнів тому. Його тіло виявили працівник Червоноградського відділу поліції спільно із нацгвардійцями під час прочісування місцевості в районі річки Солокія.

Мешканця Львівщини, який зник 26 жовтня, знайшли в озері у Червонограді


Варто зазначити, що пошуки громадянина В. Стефановського тривали із 26 жовтня 2020 року. Його тіло було виявлено у середу, 11 листопада 2020 року.

Наразі фахівці встановлюють всі причини та обставини події. Тіло знайденого чоловіка відправили на експертизу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Одесою бурхливе море поглинуло 16-річного героя: "Рятував друзів..." Під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна" У Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу, і опинилася у воді.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь - захлинався і відчайдушно боровся за життя: "Я тут, матусю!"