У Львівській області розшукують жінку, яку підозрюють у скоєнні злочину. Вона приїхала з Дніпропетровської області. Жінка підозрювати у вчиненні правопорушень, пов'язаних з торгівлею людьми.

Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми поліції Львівщини розповіли, що Розшукується Скоробогатова Ганна Борисівна 1998 року народження. Вона проживає в Дніпрі, але тимчасово перебувала у Львові. Її підозрюють у створенні правопорушення, передбаченому статтею 302 ч.1 Кримінального кодексу України «створення або утримання місць розпусти і звідництво».

Правоохоронці попросили всіх, хто знає про місце знаходження підозрюваної або володіє інформацією про неї, повідомити на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині поліцейські виявили шахрайку, яка продавала в мережі неіснуючий товар. Так вона обдурила близько 200 користувачів. Правоохоронці затримали підозрювану і шукають постраждалих від її дій. Вдалося встановити понад 50 "продажів" неіснуючого товару.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай писав, що на Закарпатті поліція шукає 22-річного грабіжника. Він проник в житлове приміщення і викрав особисті речі і цінності. молода людина вкрав значну суму грошей, ювелірні прикраси та інші цінності. Частина з цих речей були знайдені у родичів граібтеля.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція виявили злодійку, яка довгий час скоювала крадіжки. Її затримали випадково через те, що вона не бажала платити за готельний номер.