На Львівщині сталася жахлива ДТП у результаті якої рейсовий автобус збив на смерть дитину.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформацій портал "Варто – Галицькі новини".

Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Дрогобич у середу, 11 листопада, маршрутний автобус «Дрогобич – Трускавець» наїхав на неповнолітнього пішохода. На місце пригоди очевидці оперативно викликали наряд патрульної поліції та бригаду швидкої допомоги.

Фото: Варто - Галицькі новини


Очевидці розповіли, що дитина переходила дорогу у встановленому для цього місці – по пішохідному переходу. У цей момент рейсовий автобус наїхав на неї. Від отриманих травм дитина померла на місці.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події, ведеться слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "стрибнув під колеса".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті священик став депутатом обласної ради. Коломийська єпархія УГКЦ відсторонила отця Миколая Мединського від проведення богослужінь. Він балотував до обласної ради від партії"За майбутнє".

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі водій маршрутки № 83 не пустив в салон дитину, тому що у нього не було маски.