Кожна господиня намагається робити якісь заготовки, щоб упросити собі в подальшому готування. Можна приготувати наприклад котлети, і заморозити їх, щоб в подальшому не склало труднощів їх подати до обіду або сімейної вечері.

Але, коли звичайні котлети набридають на допомогу, прийдуть ці швидкі і дуже прості рецепти картопляних котлет з грибами. Ці котлети можна приготувати, коли наприклад, з вечора залишилося трохи пюре і використовувати його в якості основи.

Іноді для основи застосовують відварену картоплю в мундирі. Смак у страви виходить трохи інший, відмінний від класичного, але не менш смачний.


КАРТОПЛЯНІ КОТЛЕТИ З ГРИБАМИ І ЦИБУЛЕЮ


Інгредієнт:

печериці-300 г;
картопля в мундирі-6 шт.;
цибуля - 1 шт.;
яйце — 1 шт.;
солодкий перець - ½ шт.;
гіркий перець - 1/3 стручка;
часник - 1 зубок;
борошно — 1-2 ст. л.;
сіль.

Приготування

Пасерувати половину цибулі, ввести дрібно порізані гриби, солодкий і гіркий перець, смажити до готовності. Додати продавлений часник, посолити. Картоплю натерти на тертці, змішати з рештою дрібно рубаною цибулею. Вбити в основу яйце, посолити, всипати борошно.

Сформувати котлети, викласти начинку, запанірувати. Смажити картопляні котлети з цибулею і грибами до золотистої скоринки.


КОТЛЕТИ З КАРТОПЛЯНОГО ПЮРЕ З ГРИБАМИ


Інгредієнт:

пюре - 500 г;
яйце - 2 шт.;
борошно - 2-3 ст. л.;
гриби - 400 г;
цибуля - ½ шт.;
панірувальні сухарі.

Приготування

Цибулю пасерувати, ввести дрібно порізані гриби, смажити до готовності, посолити, охолодити. У пюре вбити яйце, додати борошно. Друге яйце розбовтати, щоб повністю розпустився білок.

Сформувати котлети, начинити грибами. Вмочити в борошно, потім в яйце і в сухарі. Смажити котлети до золотистої скоринки.

Приємного апетиту!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.uа" , сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.uа" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо.