Кожна господиня намагається робити якісь заготовки, щоб упросити собі в подальшому готування. Можна приготувати наприклад котлети, і заморозити їх, щоб в подальшому не склало труднощів їх подати до обіду або сімейної вечері.
Але, коли звичайні котлети набридають на допомогу, прийдуть ці швидкі і дуже прості рецепти картопляних котлет з грибами. Ці котлети можна приготувати, коли наприклад, з вечора залишилося трохи пюре і використовувати його в якості основи.
Іноді для основи застосовують відварену картоплю в мундирі. Смак у страви виходить трохи інший, відмінний від класичного, але не менш смачний.
КАРТОПЛЯНІ КОТЛЕТИ З ГРИБАМИ І ЦИБУЛЕЮ
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнт:
печериці-300 г;
картопля в мундирі-6 шт.;
цибуля - 1 шт.;
яйце — 1 шт.;
солодкий перець - ½ шт.;
гіркий перець - 1/3 стручка;
часник - 1 зубок;
борошно — 1-2 ст. л.;
сіль.
Приготування
Пасерувати половину цибулі, ввести дрібно порізані гриби, солодкий і гіркий перець, смажити до готовності. Додати продавлений часник, посолити. Картоплю натерти на тертці, змішати з рештою дрібно рубаною цибулею. Вбити в основу яйце, посолити, всипати борошно.
Сформувати котлети, викласти начинку, запанірувати. Смажити картопляні котлети з цибулею і грибами до золотистої скоринки.
КОТЛЕТИ З КАРТОПЛЯНОГО ПЮРЕ З ГРИБАМИ
Інгредієнт:
пюре - 500 г;
яйце - 2 шт.;
борошно - 2-3 ст. л.;
гриби - 400 г;
цибуля - ½ шт.;
панірувальні сухарі.
Приготування
Цибулю пасерувати, ввести дрібно порізані гриби, смажити до готовності, посолити, охолодити. У пюре вбити яйце, додати борошно. Друге яйце розбовтати, щоб повністю розпустився білок.
Сформувати котлети, начинити грибами. Вмочити в борошно, потім в яйце і в сухарі. Смажити котлети до золотистої скоринки.
Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадавши,
Як повідомляв портал "Знай.uа" ,
Також "Знай.uа" писав,