Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська частенько радує своїх фанатів публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно зірка навіть кардинально змінила імідж, тому тепер тішить фантів фотографіями у новому образі.

Читайте Знай в Google News!

Оля Цибульска досить часто ділиться своїми думками з фанами, однак її життя, як правило залишається за кадром. Зірка щаслива у шлюбі з чоловіком Олександром, та ще жодного разу не показала його публіці.

Оля Цибульська, фото Instagram
Оля Цибульська, фото Instagram


Так, зірка вирішила привідкрити своє особисте життя та зізналася про стосунки з іншим. Ним виявися знаменитий український танцюрист, хореограф і тренер ″Танців з зірками″ Олександр Прохоров. Саме він у 2019 році з Анною Різатдіновою дійшов до фіналу танцювального шоу.

″В нас з @sasha_prohor дійсно були стосунки. Давно. Не розповідали тоді і зараз не збиралися. Завжди хотіла, щоб особисте було особистим і досі хочу. Але нещодавно зрозуміла, що весь цей час найбільше боялась осуду людей. І втомилася боятися. Я не робот, я жінка. І емоції часто сильніші за розум″, - зізналась Оля.

Роман з іншим Оля закрутила ще до шлюбу. За її словами, у них з майбутнім чоловіком тоді був важкий період, вони переживали паузу в стосунках. Тому, ніхто нікого не зраджував, каже Цибульська. При цьому Оля додала, що чоловік про все це знає.

Скріншот

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кума Дзідзьо Цибульська поцілувала в губи жінку в дзеркалі.

Також портал "Знай.ua" писав, що кума Дзідзьо Цибульська вляглася прямо на червоній доріжці з морозивом в руках.