На Львівщині невідомі вандали поглумилися над державним прапором.

Читайте Знай в Google News!

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив Сергій Розора.

Так, стало відомо, що на Львівщині у Трускавці невідомі вчинили наругу над державним прапором. Також невідомі хулігани перекинули кілька лавок у місцевому парку.

"Сьогодні вночі якісь хулігани наробили збитків у Трускавці. Зняли браму в церкві, перекинули декілька лавок у парку. Дані особи залізли на будівлю по бул. Торосевича,2 і зірвали та викрали прапор України, який там був вивішений", - написав він.

Скріншот


Наруга над державними символами — злочин, передбачений 338 статтею ККу на один із державних символів України: Державний Прапор України. Якщо ви стали свідками вандалізму, то відразу ж повідомляйте про це на спеціальну лінію «102».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що запорізькі вандали розгромили кладовище-ні хрестів, ні могил.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Мелітополі собака намагалася вкрасти велосипед.

Також Знай.uа писав, що у Запоріжжі СБУ викрила фейкову" міськраду", яка була організована для дестабілізації суспільно-політичної обстановки в місті.