Через ускладнення від коронавірусу зупинилося серце заступника начальника відділу ГУ Держпраці у Львівській області Миколи Савуляка.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили у ГУ Держпраці у Львівській області.

Так, стало відомо, що на 41-році життя помер начальник відділу бухгалтерського обліку, фінансово-господарського та інформаційного забезпечення ГУ Держпраці у Львівській області Микола Савуляк. Відомо, що чоловік помер від коронавірусу, 7 листопада.

Микола Савуляк Фото: ФБ


«Чесна та справедлива людина, надзвичайно відповідальний та фаховий працівник, люблячий татко двох ще зовсім маленьких синочків, коханий чоловік, найдорожчий син, дорогий брат та хороший друг.

Попереду ще стільки планів, мрій та нездійсненних бажань. Розділяємо біль непоправної втрати з рідними та друзями, висловлюємо щирі та глибокі співчуття», – зазначається у дописі.

Варто зазначити, що прощання з Савуляком Миколою Богдановичем відбудеться у вівторок, 10 листопада о 15.00 у каплиці біля станції швидкої допомоги, що у місті Львові на вулиці Орлика, 6.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не проп

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай.ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай.ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.