У Львові прощаються із загиблим на передовій десантником Олегом Свинариком.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, стало відомо, що у вівторок, 10 листопада у Львові прощаються із загиблим десантником Олегом Свинариком. Хлопець загинув 7 листопада на Луганщині.

20-річний боєць Олег Свинарик служив у 80-тій десантно-штурмовій бригаді із серпня 2019 року на контракті. Він родом із села Арламівська Воля Мостиського району. У загиблого бійця залишилися батьки і два брати.

Фото: пресслужба Львівської міської ради


Наразі причини та обставини смерті військового невідомі. У штабі ООС повідомили, що смерть Олега Свинарика не належить до бойових втрат.

"За попередніми даними, причина смерті небойова, можливо, самогубство. Слідство проводиться працівниками Національної поліції України", - сказано у повідомленні Тристоронньої контактної групи.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, армія США отримає зброю з кнопками для ігрового джойстика.

Як повідомляв Знай.uа, Пентагон створить автономний військовий транспорт для патрулювання міст.

Знай.uа писав, посеред Карпат виявили соратників Гітлера: "Померли в один день".