Лідер гурту "Океан Ельзи" і за сумісництвом колишній народний депутат, а також лідер партії Голос Святослав Вакарчук розповів, чим займається у вільний час. За це його розкритикували його передплатники в соціальній мережі.

Він написав на своїй сторінці в Facebook. У пості Вакарчук зазначив, що він пише вірші і пісні, коли летить в літаку, сидить в кафе або закінчує день у улюбленого рояля. Також співак зазначив, що любить писати і свої роздуми.

Після цього лідер "Океану Ельзи" розповів, що дякує батькам і Богові за те, що його виховали в україномовному середовищі, зробили українську рідною для нього мовою. Вакарчук вважає, що без Українського не було б і його.

У коментарях користувачі розкритикували артиста за його рішення йти в політику, а потім його повернення. У коментарях йдеться, що Вакарчуку не варто було створювати партію і ставати депутатом. Знайшлися і ті, хто проявив інтерес до його роздумів, похвалив за створені пісні.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Святослав Вакарчук розповів, чим займається у вільний час Фото: скріншот

Нагадавши, Знай повідомляв, що протеже Вакарчука Христина Соловій здивувала шанувальників цікавою пропозицією. Виконавиця пообіцяла, що запросить до себе на день народження того, хто перший відгадає назву її нової пісні.

Також Знай писав, що Святослав Вакарчук зізнався у коханні Львову під час одного зі своїх публічних виступів.

Нещодавно Знай передавав, що група "Океан Ельзи" відзначила 26-річчя з дня заснування.