Львівський спортсмен Микола Грибик став чемпіоном світу з самбо у надважкій вазі 87+ кг.

Про це повідомляє Відділення НОК України у Львівській області.

В сербському місті Нові Сад добігає кінця чемпіонат світу з самбо у трьох вікових категоріях. Нещодавно українців потішив львів'янин Микола Грибик. Спортсмен виборов “золото” серед юнаків (до 18 років) у надважкій вазі 87+ кг.

Читайте Знай в Google News!

Фото: Відділення НОК України у Львівській області


Львівський спортсмен у фінальній сутичці зустрівся з суперником із РФ Романом Желтовим – майстром спорту Російської Федерації, переможцем першості Росії. Львів'янин у ході змагань зумів провести результативний прийом на 1 бал у заключні пів хвилини поєдинку і здобув перемогу.

Варто зазначити, що ще один львів'янин Андрій Сударіков змагався у ваговій категорії до 81 кг і у трійку призерів не потрапив. В командному заліку серед юнаків і дівчат збірна України посіла друге місце. На першому – команда Росії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що чемпіонка світу Анна Безсонова вперше стала мамою.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вимагати, щоб капітан збірний Іспанія Серхіо Рамос змінивши татуювання, яке неправильно передає назву столиці нашої держави.

Також Знай.uа писав, що луганчани зазнали третьої поразки поспіль на груповому етапі Ліги Європи УЄФА.