Сьогодні, 7 жовтня, українці зіткнулися із несподіваною проблемою – не відповідають номери телефонів 102 та 104. Про це повідомляють у відповідних відомствах.

Львів’ян також попередили про те, що додзвонитися до поліції чи до аварійної газової служби сьогодні у них не вийде. Відповідну інформацію озвучили у Львівській міській раді.

Нагадаємо, що 102 – це номер телефону для швидкого виклику поліції, а 104 - аварійної газової служби.

Городянам пояснили, що у разі гострої та термінової необхідності їм доведеться дзвонити на телефон 112 або на «Гарячу лінію міста» за номером 15−80.

«Нам повідомили, що по всій Україні не працюють телефони 104 і 102. Тому просимо мешканців про проблеми з газом повідомляти за тел. 112, або ж звертатись на “Гарячу лінію міста” за номером 15−80», - повідомили у ЛМР.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

За інформацією заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, подібна ситуація склалася не лише у Львові, але й по всій території України. Причини масового збою наразі невідомі.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.