У гірському районі Львівської області під потяг потрапила невідома жінка. Вона загинула на місці.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 6 листопада, близько 17:50. Вантажний поїзд №2163, слідуючи від залізничної станції "Славське" до станції "Лавочне", на 1619 км пікет 4 непарній колії, на залізничному переїзді здійснив наїзд на невідому жінку. На жаль, постраждала померла на місці, медики лише констатували її смерть.

Ким була ця жінка і що стало причиною події - з'ясовується.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що керуючий поїздом Львів-Київ був змушений зупинити рух через двох неадекватних дівчат. Вони сіли у Львові у вагон, і протягом усього шляху розпивали алкогольні напої. Також, дівчата дозволяли собі курити прямо у вагоні.

Як повідомляв портал Знай.иа, під колеса швидкісного Експресу "Київ-Бориспіль" потрапила дівчина, яка йшла по залізничних коліях. Дівчина дивом залишилася в живих, але отримала травми.

Також Знай.иа писав, що житель Запорізької області потрапив під проїзд. Виявилося, що на коліях був помічений пішохід. Водій почав різко гальмувати, однак, уникнути інциденту не вдалося.

Чоловік отримав серйозні травми, які несумісні з життям, після чого помер на місці події. Медики вже нічим не змогли йому допомогти.