На вулиці з кожним днем стає все холодніше, а це означає, що стає все більше шансів безхатькам замерзнути. Щоб цього не сталося у Львові стартує акція «Зігрій людину».

Про це повідомляє "Варта-1".

Так, цьогоріч Львів знову долучається до відомої всеукраїнської акції «Зігрій людину». У місті її організовують активісти: Христина Нижник, Оксана Рапіта, Роман Панчишин, Назар Бай, Данило Коць, Андрій Костишин, Марія Ходак, Юлія Городечна, Ірина Кваснікова, Анна Іванцик – та мережа торгових центрів «ВАМ».

Читайте Знай в Google News!

Суть акції полягає в тому, щоб перед початком зими та приходу холодів зібрати теплий одяг для людей, що живуть на вулиці чи опинилися в скруті.

У Львові стартує акція «Зігрій людину»


Акція «Зігрій людину» пройде у кілька етапів. І перший відбудеться вже у ці вихідні – 7-8 листопада. Зокрема у суботу, 7 листопада, точки збору речей з 13:00 до 16:00 працюватимуть у двох районах міста – на Сихові біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці та на Левандівці – поруч ТЦ «ВАМ» вул. Широкій, 87. А вже наступного дня тепле вбрання у скверах та парках зможуть отримати ті, хто його потребує.

Другий етап акції «Зігрій людину» організатори планують провести 20-21 листопада і хочуть охопити всі райони Львова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки.

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Нещодавно Знай передавав, що Перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя.