Відомий український телеведучий і віднедавна політик Сергій Притула під час чергового походу у супермаркет проаналізував періодичні видання, які там продають.

Відповідне відео Притула оприлюднив на своїй особистій сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, Сергій Притула під час походу до магазину проаналізував періодичні видання, які пропонують українцям. Виявилося, що із п’ятнадцяти газет та журналів для дітей та дорослих лише два були українською мовою, решта тринадцять – російською.

Притула, фото facebook
Притула, фото facebook

Читайте Знай в Google News!

Це не на жарт обурило Притулу, й він підмітив, що це дійсно показує яка мова в Україні зараз потребує захисту.

“Пару тижнів тому знімав це відео у супермаркеті навпроти дому. Рахунок 2:13. То яка мова потребує в Україні захисту?", - зазначив Сергій Притула.

Притула сподівається, що на його пост звернуть увагу українські видавці та почнуть більше випускати періодичних видань саме українською мовою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, під час Майдану Дубинський "мочив" Кличка на замовлення оточення Януковича, пропонував зняти фейк про польоти до Москви за $50 тис.

Як повідомляв Знай. ua, Дубинський і Притула зчепилися в прямому ефірі, Мосейчук не зупинила: "Тупа тварина"

Також Знай. ua писав, що пророчий виступ Притули задовго до походу в політику з Вакарчуком.