Нещодавно, 13-річна школярка-фанатка волейболу завагітніла від 14-річного волейболіста. Батьки різко висловилися щодо цього заявивши, що усьому винен карантин, запроваджений через коронавірус.

Про це пише видання КП-Новосибірськ.

Так, стало відомо, що у місті Іскітім поблизу Новосибірська. Дівчинка після впровадження карантину почала проводити час з місцевими підлітками і завела стосунки з 14-річним волейболістом.

Читайте Знай в Google News!

Матір дізналася про вагітність дочки аж на 13 тижні. Підлітки після цього зізналися, що навмисно приховали вагітність, щоб дівчинку не змусили зробити аборт. Закохані кажуть, що хочуть одружитися і жити разом.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube
Ілюстративне фото


Тим часом батьки хлопця заявляють, що в усьому винен коронавірус. Під час карантину, мовляв, у дітей з’явилося занадто багато вільного часу. Якби вони навчалися, як раніше то не займалися б сексом.

“Чому діти вирішили пограти у дорослих – мені до кінця незрозуміло. Вони не блогери, не тіктокери – звичайні соціалістичні, як я кажу, діти. Я думаю, що винна дистанційка, карантин”, – заявила матір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у сміливої жінки Наташі ніжний позивний " Сонечко". Тендітна, маленька, більше схожа на підлітка — але багатьом вона в житті стала надійною підтримкою і опорою. Вона більше в стосунках цінує чесність-і перед іншими, і перед самою собою.

Також Знай писав, що у Франківську всиновили дитину, яку мама кинула у "вікні життя". Хлопчика, якого мама кинула у" вікні життя " 2 червня усиновили. Його мама сподівалася, що він буде в безпеці і зараз дитина отримала люблячих батьків.

Нещодавно Знай передавав, що в Полтавській області живе сім'я, в якій мати і дочка не можуть знайти спільну мову. Постійні скандали і агресія виливаються на 8-річного хлопчика.