У Львові на вихідних влаштують традиційний блошиний ярмарок у дворику Ратуші. Незважаючи на епідемію коронавірусу, у місті вирішили не скасовувати масовий захід.

Як повідомляє "Львів місто натхнення", цієї суботи тут вперше проведуть ярмарок крафтових товарів від локальних підприємців та майстрів. Тут можна буде придбати аксесуари, скульптури, прикраси, солодощі, чаї і багато іншої всячини.

У неділю, 8 листопада, тут буде вже традиційний блошиний ринок, де відвідувачі зможуть придбати кухонне начиння, столове срібло, вази, сервізи, меблі, вініли, марки, сумки, значки, годинники і багато всього іншого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині волонтери вийшли на прибирання могил героїв, які загинули за Україну понад 100 років тому. У селі Лісники в Бережанському районі Тернопільської області є кладовище, на якому поховані січові стрільці.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що на вихідних жителі Березанівки масово вийшли на суботник, щоб облагородити свій район. До роботи підключилися як дорослі, так і діти.

Нещодавно Знай передавав, що комунальники із Запоріжжя вирішили підтримати місцевих активістів, і допомогли в боротьбі за чистоту.