Коли вся сім'я вдома жінці буквально днями доводиться стояти біля плити, щоб прогодувати своїх найдорожчих. Тоді господині відправляються на пошуки смачних, ситних і швидких рецептів, які припадуть до смаку всім домочадцям.

Читайте Знай в Google News!

У такому випадки на допомогу прийде дуже простий, а головне дешевий рецепт ароматної смачної і корисної страви – овочеві млинці. Вони стануть прекрасним доповненням до різних гарнірів або ж основною стравою, якщо подати їх до столу зі сметаною.

Нам знадобиться:

цибуля, 1 шт;
помідор, 1 шт;
кріп пучок;
яйця, 2 шт;
сіль, перець;
борошно, 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Помідори нам потрібно нарізати дрібним кубиком, після цього також дрібно подрібнюємо цибулю. Після цього промиваємо кріп і дрібно рубаємо його.


Змішуємо помідор, цибулю, кріп, яйця і борошно, добре перемішуємо і солимо, перчимо до смаку. Після цього слід розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії і ложкою викласти тісто.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Оладки варто обсмажити з двох сторін до рум'яності. Такі оладки до столу можна подавати зі сметаною, домашнім майонезом, аджикою та іншими соусами. Що цікаво в тісто можна додавати ті, овочі які ви любите найбільше або ж, які є у вас вдома.

Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, найпростіший перекус з плавлених сирків: всього кілька інгредієнтів.

Як повідомляв портал Знай.ua , звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка.

Також портал Знай.ua писав, як приготувати макарони, щоб вони не злиплися і не розвалилися: маленькі хитрощі.