Відома українська співачка Катерина Бужинська вперше розповіла про драму, яка сталася у її житті. Виявилося, що екскоханий зірки зраджував їй та постійно принижував.

Про це Катерина Бужинська відверто розповіла у програмі "Життя відомих людей".

Так, відома українська виконавиця Катерина Бужинська розповіла, що їй довелося пережити на початку своєї кар'єри. Вона відверто розповіла про зради коханого чоловіка, та те, що в 19-річному віці зробила примусовий аборт. На цьому наполіг тодішній чоловік та продюсер артистки Юрій Квеленков.

Читайте Знай в Google News!

Зірка каже, що про вагітність дізналася напередодні одного з концертів і одразу ж повідомила про радісну новину коханому. Але його реакція її шокувала.

Катя Бужинська, скріншот
Катя Бужинська, скріншот


"Він мені сказав, що треба позбутися дитини. За руку насильно привів мене в лікарню до лікаря. Він сказав, що в нас робота на першому місці. Потім, пізніше", - поділилася Катерина.

Зірка зізнається, що ця подія дала тріщину у сімейному житті. Але, щоб залишитися на сцені Бужинській довелося терпіти насилля та приниження. Вона постійно плакала і не знала куди звернутися за допомогою.

"Він сам гуляв, зраджував, а мене закривав. Але я навіть ніколи в бік не подивилась і ми прожили вісім років шлюбу. І я ніколи йому не зрадила і мені було дуже боляче з ним жити", - поділилася співачка.

Згодом жінка набралася сміливості та розірвала будь-які стосунки з екскоханим. І у свої 41 вона засяяла на сцені по-новому.

Зараз в особистому житті Катерини панує мир та кохання. Артистка заміжня за бізнесменом Димитаром Стойчевим, від якого має двох дітей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади.

Також портал "Знай.uа" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини.