У середу рано вранці, близько 4 години, львівські копи затримали хулігана, який вдосвіта вирішив постріляти під вікнами житлового будинку на вулиці Пасічній.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Патрульної поліції Львівської області. Місцевий мешканець помітив молодика з пістолетом, і одразу звернувся до правоохоронців. За час, пки копи їхали на місце виклику, чоловік встиг вистріли чотири рази. На щастя, у повітря.

Пізніше поліція з'ясувала, що хуліган знаходився під дією алкоголю. Коли копи приїхали, він тримав у руках пістолет з гумовими кулями. До слова, чоловік мав при собі дозвіл на носіння зброї. Копи наказали хулігану припинити правопорушення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд
Показати ще

Слідчі забрали 37-річного львів'янина до Сихівського відділку поліції, де склали протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Зброю у чоловіка вилучили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Керівник ОПЗЖ влаштував розбірки з пістолетом

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві хлопець зловив кулю біля метро

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові охоронець нардепа відкрив стрілянину в барі, його "втихомирили" до смерті порожніми пляшками