За вівторок, 3 листопада, у Львівській області від ускладнень коронавірусу померло 20 пацієнтів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Зазначається, що за час епідемії зафіксовано 31639 підтверджених випадків інфікування коронавірусом, 921 з них — летальні.

Згідно з оперативними даними, за минулу добу лабораторні центри провели 1913 ПЛР-тестів, з яких 505 – позитивні результати. Серед них – 212 мешканців Львова.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

До слова, карантин в країні був продовжений до кінця поточного року, 31 рудня. Ймовірно за все, після цього його знову продовжать, так як вакцини ще немає, і невідомо коли вона взагалі з'явиться.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 420 617 випадків зараження. За добу зафіксували 9 524 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 176 404 пацієнтів. За останню добу видужало 7 536 осіб, 199 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.