Правоохоронці затримали 29-річного львів’янина, який влаштував "будинки розпусти" у Дніпрі та Львові.

Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що правоохоронці затримали львів'янина, якого підозрюють в організації борделів. Правоохоронці провели 10 обшуків. Послуги жінки надавали в орендованих квартирах. Вартість мінімального пакета послуг становила 800 гривень. В залежності від побажань клієнтів ціни встановлювали різні.

Фото Національної поліції

Читайте Знай в Google News!

Фахівці вилучили як речові докази чорнову бухгалтерію. Співробітники правоохоронних структур встановлюють обставини здійснення протиправної діяльності.

Фото Національної поліції


Встановлено, що зловмисник причетний до розбійних нападів. Злочини зафіксували на території Львова у вересні. Наразі усі подробиці порушення законодавства з'ясовують представники правоохоронних структур.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Тернопільщині лікар попався на ганебному вчинку з дітьми, і йому зовсім не соромно.

Також раніше портал Знай.uа писав, що досвідчений лікар пригрозила швидким закриттям шкіл і дитсадків: "Я боюся"

Також портал Знай.uа писав, що дівчина вирвалася з сексуального рабства і розкрила моторошну правду всій Україні: "Мене продали турку"