Вінничанку Аллу С., яку на Майдані Незалежності збив Land Rover, поховали у селі Прибузьке Вінницької області.

30-річну Аллу поховали 1 листопада поруч з братом. Батьки дівчини залишились самі. Знайомі загиблої згадують, що жінка буда доброю, життєрадісною і світлою людиною, завжди всім допомагала, передає ТСН.

Читайте Знай в Google News!

"Алла - віруюча людина. Того дня вона їздила в Київ, щоб відвідати Лавру. Це було 30 жовтня. Вшановували пам'ять Матушки Аліпії. У цей день Алла їздила у храм. Їхала радісна, для неї це було свято. О 14:00 годині вона подзвонила мамі: "Я вийшла з собору піду ще в Лавру"… Я не знаю, ходила вона, чи ні. Не знаю, як вона опинилась на Хрещатику. Можливо, вона щось купувала… Ніхто не знає", – розповідає Ліана подруга Алли про день, коли сталась смертельна ДТП.

Фото: Вінниця.Info


Ліана дружила з Аллою з дитинства. Подруги ще зі школи допомагали сиротам, відвідували дитячий будинок. Жінка розповідає, що Алла була одна у своїх батьків пенсіонерів та завжди допомогла їм чим могла.

"Аллу поховали біля братика в Прибузькому. Ховали у весільній сукні. Було дуже багато людей. Однокласники прийшли. Ми нечасто збирались, і тут такий привід…", – каже вона.

Подруга загиблої хоче, щоб було по справедливості, щоб розслідування було чесним, "а не так, аби справу закрити".

Нагадаємо, що У Києві 30 жовтня сталася смертельна аварія: автомобіль Land Rover виїхав на пішохідну зону Майдану Незалежності та здійснив наїзд на людей, що перебували біля зупинки громадського транспорту.

Після цього, машина врізалася у рекламний щит і, виїхавши на вул. Хрещатик, протаранила декілька нерухомих авто, в яких також перебували люди. Дві жінки 30 та 79 років загинули на місці. Також постраждала сім'я із п'ятимісячним немовлям.

Попередньо, водієві стало зле через перенесену нещодавно операцію на серці, чоловік знепритомнів. Суд відправив винуватця ДТП під цілодобовий домашній арешт на 60 діб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево.

Як повідомляє портал " Знай.иа» Під Києвом лось потрапив у ДТП і розчавив чоловіка - такого кошмару копи ще не бачили