У Львові патрульні врятували малюка, якого покусала собака. Правоохоронці супроводили до лікарні дитину для швидкого надання медичної допомоги.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у понеділок, 2 листопада патрульні забезпечили супровід до лікарні дитину, яку покусала собака.

Читайте Знай в Google News!

До екіпажу патрульних 3-го батальйону Богдани Козак та Назара Кожана, які заїхали на стаціонарний пост біля населеного пункту Зимна вода, підбіг мешканець Мостиського району і сказав, що його сина покусала собака. Оскільки вони приїхали на вантажному автомобілі, патрульні пересадили сім’ю до себе в службовий автомобіль і негайно відвезли в Львівську обласну дитячу клінічну лікарню, що на вулиці Лисенка.

Фото Національної поліції


Батько розповів, що його сина віком 2 роки і 4 місяці покусала їхня собака. У дитини були сильні ушкодження голови. Медики одразу забрали малюка до реанімації. Наразі про стан малюка нічого не відомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого