У більшості країн Європи розмір середньої заробітної плати в рази більше ніж в Україні. Саме тому безліч громадян нашої країни їдуть на заробітки в інші країни в надії заробити грошей на гідне життя.

Так, станом на 31 жовтня 2020 року середня заробітна плата в нашій державі становить 297 євро. І таким чином Україна посідає 4-е місце, але з кінця рейтингу середньої заробітної плати в країнах Європи. Зараз нижче України тільки Азербайджан, Молдова і Грузія.


На даний момент найбільший розмір середньої заробітної плати в Швейцарії, Ліхтенштейні, Монако, Люксембург і Данії.

Нагадаємо, що у вересні середня заробітна плата збільшилася в порівнянні з серпнем на 4,8%, або на 552 гривні до 11 998 гривень на місяць.

Найвищий рівень зарплат зареєстрований в Києві, де середня зарплата склала 17 253 гривень/місяць. Найнижчий рівень зафіксовано у Волинській області, де середня зарплата склала 9 766 гривень/місяць.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, пенсіонерка потужно відчитала слуг Зеленського через падаючий стовп: "Це наша Україна"

Як повідомляв "Знай.uа" , ПП на залізниці: 14 вагонів зійшли з рейок у Кривому Розі, кадри з місця

"Знай.uа" писав, зарплати в конвертах, пільговий проїзд і новий прожитковий мінімум - в Мінсоцполітики попередили, до чого готуватися українцям.