На Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому та не повернувся.

Про це повідомляє портал "Голос Сокальщини".

Так, стало відомо, що червоноградським відділом поліції ГУНП у Львівській області встановлюється місце перебування безвісти зниклого Стефківського Володимира Васильовича. Відомо, що чоловік 1960 року народження мешканець міста Червоноград, зник 26 жовтня. На даний час зв’язок із ним відсутній, місце перебування його невідоме. Останній раз чоловіка бачили о 19.00 годині цього ж дня.

Стефківський Володими


Прикмети:ріст приблизно 170-174 см, вік 60-65 років, очі карі. Був одягнений в штани темного кольору, светер сірого кольору та кросівки темного кольору.

Прохання до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування безвісти зниклого, звертатись на оперативну лінію 102 або в Червоноградський відділ поліції за адресою м. Червоноград, вул. Св. Володимира, 8а.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі копи знайшли зниклого 5-річного малюка з аутизмом: "не міг сказати ні слова"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Харковом 9-річна школярка образилася на батьків і втекла-хотіла " провчити"

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові з дому втік юний Бунтар з дефектом мови-мати не знаходить собі місця