Після довгого робочого дня хочеться прийти додому і швиденько приготувати вечерю. Ніхто не хоче довго стоять біля плити, щоб приготувати якісь кулінарні шедеври.

У такому випадки прийде простий, але дуже смачний рецепт картоплі. Ця страва не раз виручить вас, коли потрібно буде швидко приготувати ситну сімейну вечерю.

Нам знадобиться:

Картопля-20 шт.
Цибуля ріпчаста - 3-4 шт.
М'ясо (курка або свинина) - у мене 15 курячих ніжок
Сир-300-400 г
Майонез - 2 упаковки (приблизно 500 г)
Сіль
Спеції
Зелень
Замість курки можна використовувати свинину. Тоді порядок шарів трохи змінюється: картопля, м'ясо, цибуля.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно нарізати цибулю півкільцями і замаринувати її в майонезі. Після цього потрібно нарізати картоплю, посолити, і теж замаринувати в майонезі. Курку промийте і теж замаринуйте в майонезі.


Через годину потрібно все викласти на деко шарами:
1-картопля;
2-цибуля;
3-м'ясо.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще


Після цього блюдо потрібно поставити в духовку і готувати при температурі 220 градусів 40-50 хвилин. Потім посипати тертим сиром і рубаною зеленню. Коли сир розплавиться - картопля готова, можна подавати її на стіл.


Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua" , що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, Як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь