В італійському місті Віченца раптово помер українець Богдан Ковальчук. В українця залишився син, якого він сам виховував, батько з інвалідністю, а також мати.

Про цю сумну подію повідомляє Anna Parovyak на своїй сторінці у фейсбук.

На плечі мами Богдана Ковальчука випала нелегка справа з організації перевезення тіла загиблого в Україну. Коштів потрібних на транспортування тіла Богдана в Україну у родини немає, тому просять небайдужих допомогти.

Скріншот


“Прошу всіх відгукнутися на горе цієї родини і допомогти мамі доправити тіло Богдана до рідної України. Хто де працює, чи в колі друзів, знайомих організуйте збір, а потім можете передати до церкви, до Галі (ред. - мами), чи мені можете передзвонити я під’їду, ще не знаємо коли буде похорон, але ситуація в цій сім’ї дуже тяжка, в Богдана залишився син якого він сам ростив і Батько інвалід без двох ніг, тому все злягло на плечі матері.” – зазначає у фейсбук Anna Parovyak.

Якщо вас не залишила байдужим історія сім'ї, то допоможіть перевезти тіло загиблого українця на Батьківщину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадаємо, що на Тернопільщині померла вчителька, ридає вся школа

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі помер легендарний артист і керівник театру

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині раптово помер ангел у білому халаті, Україна ридає