У Львові на Сихові знову висадять сакури, які знищили гризуни.

Про повідомляє ЛКП "Зелений Львів".

Так, стало відомо, що у ЛКП "Зелений Львів" планує висадити 10 сакур у парку ім. Івана Павла ІІ. Варто зазначити, що раніше вони були пошкоджені гризунами і загинули. Загалом за цей рік у парках Львова буде висаджено близько 8 тис. зелених насаджень.

Сакура, фото: Музей народної архітектури і побуту
Сакура, фото: Музей народної архітектури і побуту
Ілюстративне фото


"Відповідно до технічного завдання та проектної документації, висадку ми мали провести у двох парках — „700-річчя Львова" та парку ім. І. Франка. Так, у парку ім. І. Франка ми вже висадили близько 6 тис. саджанців бірючини. В парку „700-річчя Львова" було передбачено висадку 30 дерев, зокрема болотних дубів, осик і верб.

Ми обрали саме ці дерева, тому що у парку є сильна волога, а вони якраз її полюбляють. Парк розташований на заплаві річки Полтви, тому тут переважають торфовища. Також ми вже закупили і плануємо висадити завтра 750 кущів пухироплідника", — відзначив директор ЛКП "Зелений Львів" Володимир Данилюк.

Загалом на території Львова розкинулись 33 парки та 108 скверів. Загалом їхня площа становить більш ніж 800 га. Цього року на реконструкцію парків було виділено 80 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Знай писав, що на весілля завітала ціла сім'я єнотів. Вони прийшли в той момент, коли наречений і наречена фотографувалися і насолоджувалися один одним після одруження.

Також Знай повідомляв, що в Чорнобильському заповіднику в поле зору камери потрапив милий смугастий звір, який хоробро захищав свої території.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розлітається відео, зроблене камерою відеоспостереження, яке більше нагадує трейлер до нового фільму з супер-котом у головній ролі.