Пара відомих телеведучих Катя Осадча та Юрій Горбунов показали, як провели вікенд у казковому Львові.

Відповідні кадри оприлюднені в Instagram Каті Осадчої.

Так, відома телеведуча показала барвисті фотографії з поїздки до Львова. При цьому зірка зізналася, що їх перша романтична поїздка з Юрою Горбуновим була саме до Львова, тому до цього міста пара ставиться з особливою ніжністю.


"Перша наша романтична поїздка була саме до Львова. Пасхальна подорож з кошиками в багажнику, саме тоді я дізналася, що таке поливальний понеділок, коли мене в квітні з ніг до голови облили холодною водою", - підписала кадри ведуча.


Катя Осадча одягла на прогулянку Львовом червоне картате пальто, джинси кльош, грубі черевики на підборах і маленький червоний берет. Ведуча поділилася кількома фотографіями з різних місць міста, а також показала селфі з чоловіком, яке вони зробили на Площі Ринок.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще


Цього року Львів став одним з найпопулярніших міст, які відвідують українські зірки восени. Це й не дивно, тому що Львів буквально просякнутий особливою атмосферою, яка змушує повертатися знову і знову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, ряджений в султана Горбунов забрав у свій гарем юну Кароль, Балан в прольоті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Горбунов показав свою улюблену крихту і це не Осадча.

Також портал "Знай.ua" писав, що Юрій Горбунов дав качкам подивитися на свого малюка.