Батько голови Львівської ОДА Зіновій Козицький потрапив до топ-100 найбагатших українців.

Журнал НВ та інвестиційна компанія Dragon Capital уклали рейтинг 100 найбагатших українців за підсумками 2020 року.

Так, цього року одразу дев'ятеро львів'ян опинилися у рейтингу "100 найбагатших українців". До старожилів цього списку Тараса Барщовського, Віталія Антонова та Володимира Зубика вперше додалися засновники ІТ-компанії SoftServe Тарас Кицмей, Ярослав Любінець, Тарас Вервега, Юрій Василик і Олег Денис, а також батько голови Львівської обласної державної адміністрації, бізнесмен Зіновій Козицький.

Вперше до рейтингу потрапили власники львівської ІТ-компанії SoftServe. Це Тарас Кицмей (№41, 188 млн доларів), Ярослав Любінець (№ 51, $153 млн), Тарас Вервега (№59, $128 млн), Юрій Василик (№ 77-78, $100 млн) і Олег Денис (№ 77-78, $100 млн).

Зіновій Козицький, фото 4 Студія


Сходинку №52 посів батько теперішнього голови Львівської ОДА Зіновій Козицький. Власник компаній «Західнадрасервіс» і Next Bike опинився в рейтингу найбагатших українців вперше, його статки оцінили в 142 млн доларів.

№54 у списку найбагатших – власник групи компаній T.B. Fruit (виробник соків Galicia) Тарас Барщовський. У порівнянні з 2019 роком, його статки зросли на 30%, наразі це 137 млн доларів.

Нагадаємо, пенсіонерка потужно відчитала слуг Зеленського через падаючий стовп: "Це наша Україна"

Як повідомляв "Знай.uа" НП на залізниці: 14 вагонів зійшли з рейок у Кривому Розі, кадри з місця

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Знай.uа" писав, зарплати в конвертах, пільговий проїзд і новий прожитковий мінімум - в Мінсоцполітики попередили, до чого готуватися українцям.