У Львові розшукують хлопчика, який серед ночі втік з дому і пішов до школи. Про це повідомляють у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, розшуком дитини займається Личаківський відділ поліції міста Львова. Паславський Максим Романович 2005 року народження в суботу, 31 жовтня, цього року близько 23:00 вийшов з дому та вирушив до школи. Додому він не повернувся.

Прикмети зниклої дитини: на зріст 150 сантиметрів, худорлявої статури, волосся - світле, обличчя видовжене.

На жаль, немає інформації про те, у що був вдягнутий хлопчик на момент зникнення.

У коментарях до повідомлення зазначають, що зниклий хлопчик - «з особливими потребами», та дивуються деякій невідповідності інформації, вказаної в повідомленні. Зокрема, не зрозуміло, до якої саме школи вирушила дитина.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

«Батьки могли не замістити, що він утік. Так що, шановні, не обливайте брудом а допоможіть знайти!», - пишуть містяни

«Так, це дуже сумно, але зауваження не до батьків чи дитини, а до самого автора, якось весь текст не в’яжеться», - дивуються інші коментатори.

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині розшукують пенсіонера у бордовій сорочці-пішов по гриби

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Харківщині розшукують хлопця з великими очима-вийшов з дому і зник

Також «Знай.uа " писав, що На Львівщині пенсіонер пішов за грибами і зник-перелякані собаки повернулися додому без господаря