У Львівській області поліція затримала 56-річного чоловіка, який протягом декількох місяців крав контейнери для відходів, які належать комунальним підприємствам. Поцуплене умілець продавав місцевим жителям, ті, в свою чергу, використовували баки в своїх дворах.

У сюжеті ТСН йдеться, що чоловік продавав їх за доступною ціною, тому селяни охоче купували, незважаючи на те, що саме з їхніх сіл зникали сміттєві контейнери.

Тепер за крадіжку 20 сміттєвих баків чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Тим часом у Харкові на станції метро "Героїв праці" активізувався умілець, який грабує неповнолітніх. Потерпіла розповіла про прикмети зловмисника.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні скажений Шумахер встановив рекорд з перевищення швидкості: деякі літаки при зльоті так не розганяються.

Знай.uа писав, у "Слузі народу" збираються легалізувати самогоноваріння.