Вже незабаром на Львівщині запрацює музей загиблих літаків часів другої світової війни.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів Андрій Риштун.

Так, стало відомо, що 1 листопада у селі Хоросно Львівської області відбудеться відкриття музею загиблих літаків часів другої світової війни.

Фото: Андрій Риштун


“В експозиції представлено дванадцять літаків часів другої світової війни. Всі вони знайдені на території Західної України за минулі два роки. В основному, це німецькі та радянські літаки. Серед експонатів є двигуни, кисневий балон, елементи парашутної системи та інше. Окреме місце посідає літак зроблений із знайдених нами запчастин загиблих літаків” – написав він.

Фото: Андрій Риштун


Зазначається, що для індивідуальних відвідувачів вхід безкоштовний. На місці можна замовити екскурсію. Музей постійно працюватиме у вихідні з 10:00 до 17:00 год, а у будні дні – за домовленістю.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що 2,3 мільйона за удари кийком по полотну: картина Лоскутова "Білорусь" продана заради благодійності

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Ужгородом у сільському дворі знайшли скарб - чекав у землі 90 років

Також портал «Знай.uа» писав, що Увагу киян до проблеми куріння та екології привернуло величезне серце з недопалків