У вівторок, 27 жовтня, моторошна ДТП сталася в одному із сіл Кам’янка-Бузького району, що на Львівщині.

Так, за інформацією правоохоронців, водій автомобіля "Нісан", 37-річний мешканець Жовківського району, наїхав на 66-річного місцевого мешканця, який лежав на проїзній частині. Від отриманих травм чоловік помер на місці ДТП.

За фактом слідчи порушили кримінальну справу за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років.

Поліція встановлює усі обставини події.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тим часом у Харкові півзахисник "Металіста" Дмитро Кравченко влаштував жахливу ДТП. На перехресті вулиці Танкопія і Льва Ландау Дмитро Кравченко розбив чотири автомобілі, в тому числі і свій Audi, розігнавшись до швидкості більше 140 км на годину.

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Ранее сообщали, под Львовом шумахер на Toyota покалечил 7-летнего мальчика и перевел стрелки.

Как сообщал Знай.ua, водитель грузовика вылетел из шоссе в результате шокирующего ДТП, видео.

Знай.ua писал, на Прикарпатье охотничьи псы разорвали пятерых беззащитных малышей, страшное зрелище.