У вересні українців чекав несподіваний сюрприз, цього місяця середня зарплата зросла до 12 тис.гривень.

Про це повідомила Державна служба статистики.

Так, стало відомо, що у вересні середня заробітна плата збільшилася в порівнянні з серпнем на 4,8%, або на 552 гривні до 11 998 гривень на місяць.

Зарплата, фото Korrespondent
Зарплата, фото Korrespondent


Найвищий рівень зарплат зареєстрований в Києві, де середня зарплата склала 17 253 гривень/місяць. Найнижчий рівень зафіксовано у Волинській області, де середня зарплата склала 9 766 гривень/місяць.

Середня заробітна плата населення України у вересні, гривень:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Варто нагадати, що в серпні середня заробітна плата зменшилася порівняно з липнем на 3%, або на 358 гривень до 11 446 гривень на місяць. Якщо ж порівнювати з серпнем 2019-го, то тоді середня зарплата була на рівні 10 537 грн.

Нагадаємо, пенсіонерка потужно відчитала слуг Зеленського через падаючий стовп: "Це наша Україна"

Як повідомляв "Знай.uа" НП на залізниці: 14 вагонів зійшли з рейок у Кривому Розі, кадри з місця

"Знай.uа" писав, зарплати в конвертах, пільговий проїзд і новий прожитковий мінімум - в Мінсоцполітики попередили, до чого готуватися українцям.