Львів'яни звертаються до небайдужих громадян з проханням допомогти хлопцю сироті з тяжким діагнозом.

Про це у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Емілія Криницька.


Так, хлопцю сироті, якого виховує тітка з села Чайковичі, що на Львівщині потрібна термінова допомога. Медики поставили йому діагноз Гниліснонекротичний парапроктит з гангреною Фурньє. Наразі хлопцю потрібна термінова операція по пересадці шкіри.

Фото зі сторінки: Емілія Криницька


"Звертаємося, до всіх небайдужих людей, з проханням допомогти у лікуванні Єдинак Івана 1991 р.н.Іван є сиротою, ним опікується його тітка, був прооперований, діагноз Гниліснонекротичний парапроктит з гангреною Фурньє.

На даний час йому необхідна ще одна операція з пересадки шкіри, яка є вкрай необхідна. Сім'я у зв'язку з лікуванням зараз перебуває у скрутному фінансовому становищі", - сказано у повідомленні.

Фото зі сторінки: Емілія Криницька

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще


Якщо вас не залишила байдужими історія молодого львів'янина, то допоможіть врятувати йому життя. Кожен з вас може стати для хлопця підтримкою та опорою.