У вівторок, 27 жовтня, у Львові двоє чоловіків пограбували 20-річного молодика, вирвавши з рук мобільного телефона. Патрульні не зуміли спіймати грабіжників за гарячими слідами, тому вирішили подзвонити на вкрадений телефон.

Як не дивно, на тому кінці дрота відповали. Один з грабіжників підняв слухавку і погодився прийти на зустріч, яку призначила поліцейська: мовляв якщо він поверне вкрадене, то отримає винагороду. Зустрітися домовилися на вулиці Зеленій.

За кілька хвилин патрульні приїхали на зазначене місце. Там вже стояв чоловік, який повністю підходив під опис. Помітивши копів, підозрюваний почав вдавати, що не знає про що йдеться і заперечував, що він чекає на зустріч.

Але при поверхневій перевірці поліцейські знайшли у чоловіка не лише вкрадений телефон, але й згорток марихуаною. Грабіжником виявився 35-річний раніше вже судимий львів’янин.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві зловмисники пробралися в квартиру генерального директора одного з центральних телеканалів "1 + 1 Продакшн" Дмитра Зубка.

Також Знай повідомляв, що харків'ян попереджають про те, що в декількох місцевих ЖК з'явився підозрілий тип, який ходить по під'їздах і перевіряє чи зачинити двері квартир смикаючи їх за ручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які здійснювали крадіжки у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.