У Львові місцеві жителі скаржаться на людей, які викидають недоїдки для птахів.

Про це у спільноті "Гаряча лінія міста Львова" написала львів'янка Галина Буторіна.

Так, у Львові містяни скаржаться на людей, які постійно викидають недоїдки на вулицю для птахів. За словами місцевих жителів через це на вулиці розвелася антисанітарія та сморід.

Фото: Галина Буторіна


"Пасічна, 71. І нема на то ради. Чи може є якісь важелі впливу? Викидають недоїдки, незважаючи, що поруч гуляють діти, антисанітарія для них норма! Розвели бридоту, і розмови, і пояснення - марна трата часу. З року в рік ситуація незмінна!", - написала львів'янка Галина Буторіна.

Скріншот


Користувачі мережі в коментарях неоднозначно відреагували на таку новину.

"То треба впорядкувати. Виділити спеціальні місця для годівлі птахів, щоб то не було де набудь. Птахи знайдуть", "Слава богу, є ще люди. Вам би, автор скарги, своє прагнення до чистоти зробити своєю професією. Йдіть в лікарню працювати санітаркою, це в операційній повинно бути стерильно",

" Від цих господарів великих немає нікому місця на землі. Кругом сміття, яке ж самі й розкидають, а голуби заважають. Звідки скільки зла?", "Бо в нормальних країнах люди в центрі, на площі годують голубів.. У нас же народ - діч, тому голуби летять до будинків і таке вже маємо нашим людям до Європи ще на колінах рачки далеко лізти", - такі коментарі залишили користувачі мережі під дописом львів'янки.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі екзотичний птах очолив банду голубiв. Жителі міста Запоріжжя помітили на площі Фестивальній спокійно гуляючого папугу.

Також портал Знай.uа писав, що Закарпаття заполонили горді білі птахи - неможливо не закохатися. Ужгородці підгодовують лебедів і діляться чудовими світлинами.

Також портал Знай.uа писав, що Чорнобиль наводнили "радіоактивні" метелики: "Розміром з птаха"