Кабінет Міністрів відправив на розвиток доріг Львівської області 61,55 млн гривень з проекту бюджетної програми Міністерства охорони здоров'я щодо вдосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну від 21 жовтня.

Варто зазначити, що загалом за цією бюджетною програмою перерозподілили 104,752 млн грн. Так, 20 млн грн передали Міносвіти для реставрації головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка, 7,2 млн грн - Міносвіти на створення Міжнародного центру підготовки пілотів на базі НАУ, 6 млн грн - Міносвіти на реставрацію староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря по вул.Г. Сковороди, 2 у Подільському районі Києва.

Кабмін, скріншот з відео
Кабмін, скріншот з відео


Ще 10 млн грн передали Міненерго на реалізацію державного інвестиційного проекту "Новокостянтинівська шахта. Розвиток виробничих потужностей".

Кабмін також затвердив перерозподіл загального бюджету, наданого Укравтодору. Так, з 70 млн гривень, виділених на будівництво траси М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, 65,77 млн грн піде на осучаснення сполучення Київ-Суми-Харків (у межах Чернігівської та Сумської областей), а 4,22 млн грн - також на розвиток доріг у Львівській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "червоні" Чернівці повстали проти зони Степанова

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.иа", ужгородських школярів посадили за комп'ютери замість парт

Також, "Знай.иа" писав, що Буряк змусив батьків Запоріжжя зубрити уроки