У Львові поліцейські затримали 36-річну жінку у стані алкогольного сп'яніння, яка стріляла з револьвера.

Про це повідомляє патрульна поліція Львова.

Так, стало відомо, що у понеділок, 26 жовтня патрульні затримали нетверезу, яка розмахувала револьвером і здійснила два постріли. Поліціянти дотримуючись заходів особистої безпеки дали вказівку жінці, яка сиділа на бордюрі, кинути зброю на землю і підняти руки до гори. Після цього жінку затримали.

Фото: патрульна поліція Львова


Виявилося, що 36-річна львів'янка здійснила два постріли вгору з предмета схожого на револьвер Flobert Major Berg 2.5. Про це повідомили очевидці та не заперечила порушниця. Також, заявники повідомили, що жінка поводилася агресивно, нецензурно висловлювалася та погрожувала зброєю.

Фото: патрульна поліція Львова


На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції. Громадянці загрожує відповідальність за ч.4 ст.296 (Хуліганство вчинене з використанням зброї) ККУ.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі закоханий псих розстріляв дівчину

Як повідомляв портал "Знай.uа", київські патрульні показали, як не треба паркуватися

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові на агітаторів Зеленського напали з ножем