У Львові собака-пасажир розкішного «Ягуару» підняла настрій перехожим.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написала львів’янка Наталка Волосацька.

Так, стало відомо, що у Львові собака, яка їхала в салоні іномарки, викликала захват і посмішки у перехожих.

Фото: ФБ/Наталка Волосацька


«Кілька кілометрів їхала за цим авто і рахувала усмішки перехожих», – написала Наталка Волосацька, яка оприлюднила світлину чотирилапого пасажира.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще


Для довідки.

Акіта-іну – порода собак, виведена в префектурі Акіта на японському острові Хонсю. Предками могли бути китайські шпіцеподібні породи, схрещені з мастифами. Акіта є одним з найбільших зі шпіцеподібних японським собакою.

Довгий час використовувалася для полювання на ведмедя і як бійцівська. Ця порода дуже давня. Про це говорять дані археологічних досліджень, в результаті яких були знайдені рештки шпіцеподібних собак, які датуються приблизно другим тисячоліттям до нашої ери. Крім усього іншого, збереглися древні малюнки із зображенням собак, що нагадують сучасних акіта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Безпритульна кішка врятувала малюка від пащі лютого пса і стала зіркою в мережі

Як повідомляє портал «Знай.uа» Цуценя з Донбасу знайшов сім'ю на Тернопільщині – військові привезли подарунок дитині

Також «Знай.uа» писав, що У Хмельницькому красуня в кашкеті приручила найсуворішого "військового" - лиже руки і носить наплічник в зубах