У Слов'янську Донецької області жінка зробила зауваження за маску на підборідді українською мовою і отримала хвилю гніву від очевидців.

Відповідне відео опублікували в мережі.

Так, в громадському транспорті в місті Слов'янськ жінка зробила зауваження одному з пасажирів за неправильно одягнену маску. Після цього вона відразу ж отримала хвилю хейту за те, що вона говорить українською мовою.


- Довели країну. Приїхали до нас сюди на наш Схід, життя від вас немає, - висловилася одна з пасажирок.
- Я живу у місті Слов'янстку, - зазначила жінка.

- Так говори тоді по-слов'янськи. Громадська діячка стоїть, заколебали. Їдь туди звідки приїхала. Заколебали вже за ці мови. Люди не знають якою мовою говорити, - обурилася пасажирка.


Після цього пасажирка, яка обурююся через українську мову встала на наступний зупинці і просто вийшла. А чоловік, якому вона зробила зауваження за маску почав вимагати від жінки, щоб вона показала свої документи, при цьому почав нецензурно висловлюватися.

"Вийшла звідси на**й", - заявив чоловік.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві священик вирішив розігнати церкву, прикрившись Богом

Як повідомляв портал "Знай.ua" , позбавити інтелекту, але виховати " незалежними"

Також, "Знай.ua" писав, що знаменитий київський бар опинився в епіцентрі мовного скандалу